szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A pár férfi tagja a helyszínen belehalt sérüléseibe. A sofőr nem állt meg segíteni, továbbhajtott.

Január elsején hajnalban cserbenhagyásos gázolás történt a Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsán, ahol két embert ütött el egy ittas férfi autójával, aki ezután megállás nélkül továbbhajtott. A pár férfi tagja a helyszínen életét vesztette.

A Blikk most új részleteket közölt a balesettel kapcsolatban. Azt írták: a 29 éves Gábor és a 26 éves Dóra együtt sétáltak hazafelé a szilveszteri mulatságból. A fiatal helybéli pár éppen a kereszteződésen áthaladva egy mellékutcába tartott, már 2-3 méterre voltak az úttesttől, amikor a jeges úton megcsúszott autó mindkettőjüket elütötte.

A férfi 15 métert repült az ütközés következtében.

A napilap szerint a balesethez Gábor bátyját riasztották, aki mentősként szolgálatban volt aznap este. Egy ember azt mondta a Blikknek, hogy amikor a mentősök meglátták, ki az áldozat, a testvért nem akarták közel engedni hozzá. A mentős csak utána szembesült vele, hogy az öccse az, aki meghalt a balesetben.

A vétkes sofőr egy 28 éves öttömösi férfi, aki egy pillanatra sem állt meg. A baleset helyszínétől két kilométerre állították meg a járőrök az összetört szélvédő miatt. Ekkor derült ki az is, hogy ittas volt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A német egyesítés sem állította meg a nyugatra vándorlást – 1990. október 24.

A német egyesítés sem állította meg a nyugatra vándorlást – 1990. október 24.

Trump „egy Trump nevű ürgére” szavazott az elnökválasztáson

Trump „egy Trump nevű ürgére” szavazott az elnökválasztáson

Már le is töltheti telefonjára az iPhone 12 háttérképeit

Már le is töltheti telefonjára az iPhone 12 háttérképeit