szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Türelemre lesz szüksége annak, aki a Váci vagy a Bajcsy-Zsilinszky úton szeretne autózni.

Forgalomkorlátozások lesznek november 6-ig az M3-as metróvonal felújítása miatt a belvárosban – közölte a Budapesti Közlekedési Központ. A BKK azt írta, hogy

útszűkületekre, részleges sávlezárásokra, forgalomterelésekre és sebességkorlátozásokra kell számítani a Váci úton, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Károly körúton, a Múzeum körúton és az Üllői úton.

A korlátozásokra azért van szükség, mert az M3-as metró középső – a Lehel tér és a Nagyvárad tér közötti – szakaszának felújítása miatt ki kell alakítani a metrópótló autóbuszok infrastruktúráját.

Az építkezés alatt, október 1. és október 15. között a Bajcsy Zsilinszky úton "kifelé irányban" – az Anker köz és Paulay Ede utcák között megszűnik a parkolás a jelenlegi buszmegálló és taxidroszt által határolt részen.

A munkaterület miatt megszűnik a buszsáv, míg a kerékpársáv mellette halad majd. A munkaterület után a buszsávból továbbra is lehet egyenesen haladni a Nyugati tér felé, illetve jobbra kanyarodni az Andrássy út felé, közölte a vállalat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az amerikaiak fele azt hiszi, már most 5G-s iPhone-t használ

Az amerikaiak fele azt hiszi, már most 5G-s iPhone-t használ

No és a magyarok mennyire félnek a mesterséges intelligenciától?

No és a magyarok mennyire félnek a mesterséges intelligenciától?

Az MNB 15+1 milliós bírságot osztott ki bennfentes kereskedelem miatt

Az MNB 15+1 milliós bírságot osztott ki bennfentes kereskedelem miatt