szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A német diszkont pár éve szállt be a lízingpiacra, igaz, eddig csak egyetlen típussal foglalkozott. Ez nemrég megváltozott.

Ha valaki a Lidl nevét említi, minden bizonnyal a hétvégi bevásárlás jut majd eszébe, de legalábbis élelmiszerek. Nos, ez az elmélet csak félig igaz, a német lánc ugyanis pár éve már az autólízingelésben is érdekelt – de egyelőre csak Németországban.

A vállalat nemrég úgy döntött, új modellekkel bővíti repertoárját, így a korábbi, egyetlen Fiat 500-ason túl immár a Kia Sonic, a Renault Twingo, valamint a Clio egyes változatai is elérhetők náluk. Ami a kivitelt illeti: a Twingóból és a Clióból a 65 lóerős vihető, a koreai szabadidő-kocsiból a turbós, 100 lovas gyártmány.

Az interneten rendelhető kocsikat a Lidl partnerei biztosítják, havi 99 és 135 euró (36 ezer és 60 ezer forint) közti díjakon. A bérléshez természetesen szerződéskötés is szükséges. Némi felárért cserébe a kocsikat házhoz is viszik, de ha valaki nem kíván élni ilyesmivel, úgy három német városban van lehetősége átvenni a kinézett járgányt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Civilek arra kérik a kormányt, hogy hosszabbítsa meg az április végén lejáró kilakoltatási moratóriumot

Civilek arra kérik a kormányt, hogy hosszabbítsa meg az április végén lejáró kilakoltatási moratóriumot

Visszavonják a CEU-t elüldöző törvény egy részét

Visszavonják a CEU-t elüldöző törvény egy részét

Visszavonja a kormány a civiltörvényt

Visszavonja a kormány a civiltörvényt