szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jegyet a sofőröktől továbbra sem lehet majd venni.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Hétfőtől újra fel lehet szállni a járművek első ajtóján, a sofőr melletti tér újra használható lesz – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Azokra az autó- és trolibuszokra, amelyek korábban is első ajtós felszállási rend szerint üzemeltek, a jövő héttől csak az első ajtón lehet felszállni

A közlekedési cég arra kéri az utasokat, hogy utazás közben továbbra is ügyeljenek a védőtávolság betartására, és a járművezetők védelme érdekében – ha van rá mód – a vezetőfülkétől minél távolabb foglaljanak helyet.

Jegyet a sofőröktől továbbra sem lehet majd venni, előreláthatólag június közepéig.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!