Saját emojit kérnek a rozébornak az olaszok
Aláírásgyűjtést is indítanak, hogy a borfajtának saját jele legyen a közösségi médiában.
Aláírásgyűjtést is indítanak, hogy a borfajtának saját jele legyen a közösségi médiában.
Rácz Jenőt a legtöbben a kereskedelmi tévék főzős és celebes műsoraiból, a bulvársajtóból és a közösségi médiából ismerik, de a főztjét eddig nem lehetett megkóstolni: séfként a legnagyobb sikereit külföldön érte el. Most viszont hosszú várakozás után megnyílt budapesti étterme. Megnéztük.
Bennfentes források szerint a Colonial Pipeline, amely az Egyesült Államok keleti partvidékének felét látja el üzemanyaggal, nem tervez fizetni a hackereknek.
Lehet-e valaki annyira éhes, hogy egy automatából akarjon pizzát venni?
Kijelentkezés: két év után búcsúzom a Szeretettel-rovattól, illetve három év után a Cardiff Universitytől. Így szerettem meg az ecetes-sós chipset, vettem fel a brit akcentust, de nem értettem meg soha a rögbit.
A vizsgált TV-paprika-magok közel felénél találtak problémákat, több termék visszahívását, más esetekben fogyasztóvédelmi eljárást kezdeményeztek.
Az évjáratot, az aromákat és a termőhelyet tükröző, saját dallamot komponál a boroknak egy francia cég.
A Michelin-csillagos osztrák séf, Wolfgang Puck 27 éve készíti a hollywoodi Oscar-gálák menüjét. Nyáron a Matild Palotában nyitja meg első európai Spago éttermét.
A félkemény, érleletlen sajt Ciprus exportjának negyedét teszi ki.
Lexikonként, népszerű-tudományos ismeretterjesztőként és mindeközben lenyűgöző olvasmányként is forgatható munka Fráter Erzsébet A Biblia ételei című kötete.
A kézműves tonikszirupok felfedezése a legizgalmasabb esemény, ami a gin világát az utóbbi évtizedben felkavarta. Cikkünkben Aaron Knoll Gin című könyvéből mutatunk be egy receptet.
Egy Dubajban dolgozó magyar mixer bárok és vendégek híján a kisgyerekének kevert profi mozdulatokkal, zenére tápszert, az internet pedig pár hónap késéssel fel is kapta a videót.
Nem lehet azt mondani, hogy a világ legfontosabb séfversenye, a Bocuse d’Or szervezőinek ne lenne humora.
Már most 10-15 százalékkal többe kerülnek a füstölt hústermékek, mint tavaly ilyenkor.
A gin kóstolása meglehetősen eltér más alkoholtartalmú italokétól. Cikkükben - Aaron Knoll Ginn című könyve alapján - a helyes ginkóstolás lépéseit mutatjuk be.
A helyszín ellenőrzése során súlyos higiéniai hiányosságokat tártak fel a szakemberek.
A húsvét megtartása még kérdéses, de az év nyuszija már megvan hozzá.
A konyha ördöge séfkabátját elegáns öltönyre cserélte, és nagy tétekben játszik.
Az étterembe járók igénye megnőtt az egészségesebb és környezetet kevésbé terhelő ételekre, ráadásul a koronavírus-járvány most lökést adott olyan szemléletváltásnak is, mint az alapanyagok helyi termelőktől beszerzése. Ezekről, vagyis a zöld vendéglátásról beszélgettünk Szabó Eszterrel, a Felelős Gasztrohős Alapítvány kommunikációs vezetőjével, és Patai Zoltánnal, a NetPincér ügyvezetőjével.
Nem, nem elírás. Vajon éhes vagy ideges?