Központi archiváló rendszer Az Enterprise Vault™ szoftver egy rugalmas archiváló rendszert nyújt Önnek, amelynek...

Központi archiváló rendszer

Az Enterprise Vault™ szoftver egy rugalmas archiváló rendszert nyújt Önnek, amelynek segítségével fellelheti az e-mailekben, fájlrendszerekben és az együttes környezetben meglévő adattartalmat és így csökkentheti a raktározási költségeket és egyszerűsítheti az adatok kezelését. Az Enterprise Vault a megadott tartalmat az aktív megőrzés és a nyom nélküli visszakeresés érdekében az online információk automatikus, a célnak megfelelően szabályozott archiválásával menti le, illetve kezeli. Az Enterprise Vault beépített kereső rendszerét a megfelelő vállalati irányítás, kockázatkezelés és jogi védelem érdekében speciális alkalmazásokkal egészítettük ki. Az Enterprise Vault szoftver a következő témákban lehet a segítségére:

· Alkalmazások tárolása

· A kompatibilitás megőrzése & keresés

· Kiváló működés

· A tudás hasznosítása

· Frissítés, információ mozgatása & megerősítésAz archívum és a benne lévő adattartalom létrehozása és folyamatos kezelése kulcsfontosságú minden szervezet számára. Az Enterprise Vault szoftvert arra tervezték, hogy a segítségével biztonságosan tudja megőrizni az archivált adatokat olyan formában, amely lehetővé teszi azok teljes kiaknázását vagy akár törlését a rendszerből, ha már nincs rájuk szüksége. A tárat a következő céloknak megfelelően alakították ki:

 

·     Az archivált tartalom rugalmas tárolása

·     A tárolt adatmennyiség csökkentése tömörítés és egyszeri tárolás segítségével

·     Tárgymutató a gyors és célzott visszakeresés érdekében

·     A jövőbeli felhasználhatóság biztosítása azáltal, hogy a rendszer HTML másolatot készít minden archivált dokumentumról az alkalmazásoktól függetlenül

·     A felhasználó jogosultságát ellenőrző biztonsági lépések alkalmazása

·    Az információ megőrzésére és törlésére vonatkozó beállítások kialakítása és alkalmazása

 Az Enterprise Vault archiváló és információkezelő rendszere

Alkalmazások archiválása

Előny

Microsoft Exchange

(5.5 – 2003)

Exchange postaládák, folyóiratok, nyilvános mappák és PST fájlok archiválása. Feloldja az üzenet méretére vonatkozó korlátozásokat, mennyiségi előírásokat és ezzel egyidejűleg kezeli az üzenetek tárolását. A rendszergazda által meghatározott beállítások automatikusan archiválják az Exchange e-mailjeit és csatolt dokumentumait, és ezek az adatok az Enterprise Vault online rendszerében is tárolásra kerülnek. Ha van rá igény, gyors hozzáférést biztosító ikonokon keresztül könnyen megtekintheti és visszaállíthatja az eredeti tételeket az Outlook használatával, vagy internet alapú kiterjesztett kereső funkciók segítségével.

Fájlrendszerek archiválása

A rendszer támogatja bármely olyan alkalmazás egyszerű és azonnali archiválását, amely standard fájlokban generál és tárol adatokat. A fájlrendszerek archiválása funkció jelentős helyet takaríthat meg a szervereken azáltal, hogy a fájlokat alternatív tároló eszközökön helyezi el, miközben a felhasználót semmilyen negatív hatás sem éri emiatt. A fájlokat a létrehozás időpontja, méret vagy más kritérium szerint archiválja. A különböző tételeket az Enterprise Vault központilag tömöríti, tárolja és látja el tárgymutatóval és ezekre aztán a felhasználó egyszerűen rákereshet a szabadon alkalmazható mutatók segítségével.

SharePoint Portal Szerver

Az Enterprise Vault hatékonyan archiválja és kezeli a SharePoint Portal szervereken megjelenő, egyre növekvő szellemi információmennyiséget. A rendszer ellenőrzi a SharePoint Portal Szerver helykihasználtságát és ennek megfelelően végzi az archiválást és törli a régi adatokat. Az újabb, gyakrabban használt infromációkat megőrzi, miközben a régebbi, kevésbé használt információtartalom az Enterprise Vault rendszerbe kerül, ahol még mindig elérheti a felhasználó.

IM és a szokásos alkalmazások

Élvezheti a pótlólagos dokumentumtípusok archiválásának előnyeit, mint pl. az IM (azonnali üzenetek) a szokásos alkalmazásokon, vagy integrált, közös megoldásokon keresztül.

Lotus Notes

A rendszer támogatja az e-mailek és csatolt dokumentumok archiválását Windows szervereken futó Lotus Notes környezetben.

SMTP

Támogatja az SMTP alapú levelezőrendszerek e-mailjeinek és csatolt dokumentumainak a beállításoknak megfelelő archiválását.


Kockázatcsökkentés és a hatékonyság növelése az archiválás segítségével

Alkalmazások tárolása – Az Enterprise Vault szoftver úgy viselkedik, mintha online archívuma lenne az olyan régebbi fájloknak, amelyeket a felhasználó igényeinek megfelelően az elsődleges alkalmazásokból törölt a rendszer (pl. Microsoft Exchange szerver). Ez lehetővé teszi, hogy a rendszer felügyelje az üzenet tárolásának helyigényét és az alkalmazások így a bejövő információk és a gyakran használt tételek dinamikus kezelésére összpontosíthatnak.

A kompatibilitás megőrzése és az eDiscovery funkció —Sok szervezettel szemben megvan az az elvárás, hogy a vállalati irányítás érdekében hosszabb ideig megőrizzék az összes elektronikus információt. Ez alapvetően e-maileket, megosztott fájlokat, SharePoint tartalmat és azonnali üzeneteket foglal magába. Az Enterprise Vault alkalmas arra, hogy olyan tételek biztonságos tárolójaként használják, amelyeket jogi, vagy az állami szabályozással kapcsolatos okokból meghatározott ideig meg kell őrizni.

Kiváló működés – Az Enterprise Vault archiváló rendszer segítségével megnövelheti bármilyen elsődleges alkalmazás teljesítményét. A másolatok készítésére vonatkozó szolgáltatási egyezményeket (SLA) az archiválással tovább lehet fejleszteni, mivel az adatok többsége kikerül az Exchange tárából, ami lehetővé teszi az ilyen egyezmények tervezését és elérését. A felhasználó ráadásul a régi és az “elveszett” infromáció kezelésére vonatkozó saját igényeit is kiszolgálhatja a helpdesk és a rendszergazda segítsége nélkül.

A tudás hasznosítása – Az Enterprise Vault szoftver a személyzeti és vállalati adatok „információs tárházaként” is funkcionálhat, amelyet aztán a beépített tárgymutató és kereső technológia használatával a tudás forrásaként is ki lehet aknázni. Az olyan speciális rendeltetésű termékek, mint pl. az Enterprise Vault kompatibilitás-ellenőrző és feltárás-gyorsító speciális problémákra kínálnak megoldást, mint a szabályozással kapcsolatos felügyelet és a jogi tényfeltárás.

Frissítés, információ mozgatása & megerősítés – Az Exchange, vagy a fájlkezelő szerverek tárolási követelményének csökkentése azt jelenti, hogy a szerverek több felhasználót képesek befogadni és támogatni, ami lehetővé teszi a szerverek megerősítését.

További információ: http://www.symantec.hu

Symantec Képviselet

1133 Budapest

Váci út 110.

452-8002


Fő technológiai jellegzetességek

Az információk teljes életcikluson át történő kezelése – A rendszer automatikusan kezeli az e-mailek és más tartalom életciklusát a létrehozástól a végső kitörlésig. Védi a vállalat szellemi tulajdonát, megőrzi a hozzáférés lehetőségét és lehetővé teszi a tartalom vállalati politikának megfelelő gyors feltárását.

Csökkenti a tartalom visszakeresésének és a hálózat fenntartásának költségét – Időt és pénzt takarít meg a régi vagy elveszett e-mailek és más adatok visszakeresésénél. Azonnal vissza lehet állítani az egyéni postaládákat és a fő információtartalmat.

Könnyű hozzáférés a felhasználó számára és átfogó keresési funkcionalitás – Nyom nélküli társítás az Outlook, Exchange és más élvonalbeli rendszerekkel az archivált tételek gyors, könnyű keresése és visszakeresése érdekében. A gyors hozzáférést biztosító ikonok és internet alapú kereső funkciók lehetővé teszik, hogy a felhasználó az összes e-maillel és adattartalommal kapcsolatban tudjon maradni.

A tárolás optimalizálása és költséghatékony lehetőségek alkalmazása – 50 %-kal, vagy még nagyobb mértékben csökkenti az üzenetek/infromációk tárolását. Minden, a Windows NTFS-szel kompatibilis tárolási megoldást támogat, beleértve a mágneses, vagy optikai lemezeket, a Tárolási hálózat (SAN), vagy Hálózathoz csatlakoztatott tárolás (NAS) rendszereket. Az azonos tételek egyszeri tárolása lehetséges.

Enterprise Vault kompatibilitás-ellenőrzők és feltárás- gyorsítók – Nagy hatékonyságú és biztonságos megoldások olyan szervezetek számára, amelyeknek olykor lehetővé kell tenniük a tartalom feltárását peres eljárások, vagy hasonló ügyek esetében (feltárás-gyorsító) és szabályozási felügyelet vagy pénzügyi szabályozás esetében (kompatibilitás-ellenőrző).

Szoftverfejlesztési eszköztár – A különböző beágyazott mechanizmusok lehetővé teszik az Enterprise Vault rendszer egyedi beállítását és külső komponensek csatolását.

For additional information about VERITAS Software, its products, or the location of an office near you, please call our corporate headquarters or visit our Web site at www.veritas.com .

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Sokat drágult a kenyér az elmúlt egy évben

Sokat drágult a kenyér az elmúlt egy évben

Rámérnek Grönlandra a NASA kutatói – az eredmény kulcsfontosságú lehet a Föld jövője szempontjából

Rámérnek Grönlandra a NASA kutatói – az eredmény kulcsfontosságú lehet a Föld jövője szempontjából

Zöldséget imitáló hússal reagál a műhústrendre egy amerikai gyorsétterem

Zöldséget imitáló hússal reagál a műhústrendre egy amerikai gyorsétterem

Rózsadombi irodaházba költöznek a kormány plakátkampányait készítő cégek

Rózsadombi irodaházba költöznek a kormány plakátkampányait készítő cégek

Többlettel zárta a költségvetés a második negyedévet

Többlettel zárta a költségvetés a második negyedévet

Schilling Árpád: Annyit mondasz, magyar vagy, és lemondóan bólintanak

Schilling Árpád: Annyit mondasz, magyar vagy, és lemondóan bólintanak