Bárki láthatja a celeb gyerekének megszületését – iszonyú indulatokat kavart a videó

Bárki láthatja a celeb gyerekének megszületését – iszonyú indulatokat kavart a videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Vasvári Vivien az Instára rakta ki „élete pillanatát”, a videóra özönlöttek a nem túl barátságos kommentek.

Néhány nappal ezelőtt osztotta meg azt a rövid videót a Feleségek luxuskivitelben sztárja, amin egy floridai kórház szülőszobájában megszületik második gyermeke. A felvételt férje, Szegedi Ferenc készítette.

A videó erősen megosztotta a kommentelőket. Volt, aki nagyszerű, példaértékű kezdeményezésnek tartja, hogy ilyennel is népszerűsítik a természetes szülést Vasváriék, de nagyon sokan nem túl szalonképes bejegyzéssel reagáltak arra, hogy ezt a pillanatot miért is kell kitenni közszemlére.

A pénteki Balázs-show-ban is téma volt a videó, mint Sebestyén Balázs felvezette, „bár mindenki ugyanazt a képsort látja, miszerint Vasvári Vivien széttett lábakkal fekszik, majd kihúzzák belőle a gyereket, ez az egész mégis mindenkiből más reakciót váltott ki”.

 

Rákóczi Feri úgy véli, ez az egész csak a celeb lájkvadászata és a magamutogatása, egy ilyen videót nem kellene kitenni. Vadon Jani azt hangsúlyozta, hogy a celebpár közös élete egyik legintimebb pillanatáról tett ki egy videót, ami neki eszébe sem jutna.

Megszólalt a műsorban az anyuka is. Vasvári azt mondta, hogy a gyermekszületés a világ legcsodálatosabb, legtermészetesebb dolga. „Semmim nem látszódott, szerintem ebben semmi gusztustalan nincs.” Mint mondta, neki az volt a célja, hogy meghozza a nők kedvét a természetes szüléshez, mert nem ért egyet azzal, hogy valaki programozott császárral szül.

Hozzászólások