Maga a szétvarrt Slayer-gitáros üzent a magyar rajongóknak

Maga a szétvarrt Slayer-gitáros üzent a magyar rajongóknak

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A trashmetal egyik meghatározó zenekara turnéval búcsúzik a rajongóktól. A budapesti koncertre videóban invitál mindenkit Kerry King.

A vég közeleg … a Slayer egyetlen, utolsó világkörüli turnéval búcsúzik a rajongóktól. A budapesti búcsúkoncert június 11-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában.

Ezt üzeni King a magyar rajongóinak:

 2018 januárjában a Slayer bejelentette, hogy egy utolsó világkörüli turnéra indul, amely Észak-Amerikában vette kezdetét májusban, majd ősszel egy európai koncertkörúttal folytatódott. A turné meghosszabbításában a banda fellép még Dél-Amerikában, Ausztráliában és Japánban is, majd a nyár folyamán visszatérnek Európába.

Harminchét éves karrierje alatt a Slayer megmaradt annak a kimagasló punk-thrash bandának, amellyel létrehozták magát a műfajt, és utat mutattak a feltörekvő metál arcoknak. A zenekart ötször jelölték Grammy-díjra - és ebből kétszer el is nyerte -, amiért olyan dalokat írtak, amelyek tükrözik társadalmunk zűrzavarát és rendellenességeit.

A Slayer helye biztos a zenetörténetben mint a Nagy Négyes egyike (a Metallica, a Megadeth és az Anthrax mellett): akik megalkották a thrash metál műfaját.

 

Hozzászólások