szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Így akarták rábírni, hogy ne játsszon éjszaka hangosan.

A thaiföldi Sak Duanjan egy este részegen ért haza, és nagy hangerőre állítva játszani kezdett az okostelefonján.

A 29 éves férfi nevelőszülei aludni próbáltak, de mivel a hangos játék miatt nem tudtak, Duanjan nevelőapja felkelt, és kikapcsolta a wifi routerét. Ebből persze hatalmas vita kerekedett, de nem is ez volt az igazán ijesztő, hanem az, amikor Duanjan anyja másnap észrevette, hogy emberre halálos növényvédőszerek úsznak a kútjuk vizének felszínén.

Az éjszakai vita nyomai még látszódtak a házban, mert a részegen trágárságokat üvöltöző Duanjan összetörte a berendezést. A nevelőapa végül pofon is vágta a férfit, hogy kijózanodjon, majd a házaspár aludni ment.

A mérget másnap reggel Duanjan anyja akkor találta meg, mikor vízért ment, hogy rizst főzzön.

Az anyát mélyen megrázta, hogy a saját fia akarja megölni. Felidézte, hogy hajnali 2 körül a fia motozott a lakásban, és mikor a nő rákérdezett, hogy mit csinál, nem válaszolt, csak bement a szobájába, így az anya is visszafeküdt aludni.

Duanjanról eddig is tudták, hogy könnyen dühbe gurul, de ilyen messzire még soha nem ment el. Így a szülők végül a hatóság segítségét kérték, hogy megfékezzék a férfi erőszakos viselkedését. Azt mondják, nem akarnak azzal a félelemmel élni, hogy Duanjan vajon mikor támad rájuk legközelebb, ezért abban bíznak, hogy a férfi kórházi kezelést kap.

Duanjan később bevallotta, hogy ő tette a mérget a család kútjába, mivel még mindig dühös volt, amiért nem játszhat a telefonján.

(Vezető képünk illusztráció.)

(Daily Mail)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Samsung BrandChannel

Milyen a jó pingvinvezér? – Hazánk legismertebb youtuberét kérdeztük a videojátékokról és a szülők felelősségéről

Nessajnak van polgári neve is, rajongói, követői azonban csak így, esetleg Császárpingvinként ismerik. A fiatalember már két éve foglalkozik a vlogolással, ez idő alatt pedig olyan közönséget épített ki magának, amelyet egy-egy vidéki lap vagy kisebb tévécsatorna is megirigyelne. Őt kérdeztük a youtuberek életéről, de arról is, mit gondol a játékfüggőség vagy épp az e-sport jelenségéről.

Libanon éveken át puskaporos hordón élte az életét

Libanon éveken át puskaporos hordón élte az életét

Nem nyúltak a Sziget 700 milliós profitjához

Nem nyúltak a Sziget 700 milliós profitjához

Benkő: Ingyen írt páncélos indulót a Kárpátia, mert ennyire hazafias

Benkő: Ingyen írt páncélos indulót a Kárpátia, mert ennyire hazafias