Mick Jaggernek volt egy-két keresetlen szava Trumphoz

Mick Jaggernek volt egy-két keresetlen szava Trumphoz

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Szerinte az Egyesült Államoknak példát kellene mutatnia a környezetvédelemben, de az ország egy más irányt választott.

Mick Jagger, a Rolling Stones frontembere alaposan beszólt Trumpnak környezetvédelmi politikája miatt - írja a CNN.
A 76 éves Jagger a Velencei Filmfesztiválon vett részt, hogy promotálja a The Burnt Orange Heresy című filmet, amelyben ő is játszik.
"Jelenleg nagyon nehéz helyzetben vagyunk, különösen az Egyesült Államokban, ahol a kormány lényegében
az összes eddig bevezetett környezetvédelmi szabályozást szétveri" - mondta Jagger.

Mick Jagger, a Rolling Stones frontembere beszólt Trumpnak környezetvédelmi politikája miatt – írja a CNN.

A 76 éves Jagger a Velencei Filmfesztiválon vett részt, hogy promotálja a The Burnt Orange Heresy című filmet, amelyben ő is játszik.

"Jelenleg nagyon nehéz helyzetben vagyunk, különösen az Egyesült Államokban, ahol a kormány lényegében az összes eddig bevezetett környezetvédelmi szabályozást szétveri" – mondta Jagger. – Pedig az Egyesült Államoknak kellene a vezető szerepet játszania a környezetvédelemben, de az ország úgy döntött, hogy egy más irányt választ."

Donald Sutherland, aki szintén játszik a filmben, egyetért Jaggerrel, és a saját kritikáját is megfogalmazta Donald Trumppal, Jair Bolsonaróval és Boris Johnsonnal szemben.

"Micknek igaza van, amikor azt mondta, az Obama-kormány alatt bevezetett szabályozások is gyenge lábakon álltak, most pedig teljesen ellehetetlenítik azokat. Ugyanez történik Brazíliában és ez fog történni Nagy-Britanniában is. Amikor 85 éves vagy, gyerekeid és unokáid vannak, semmit nem hagysz rájuk, hacsak ki nem szavazod ezeket a döntéshozókat a parlamentből Brazíliában, Londonban és Washingtonban. Tönkreteszik a világot. Mi is hozzájárultunk a pusztításhoz, de ők biztosítják, hogy az be is következzen" – mondta a színész.

 

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Hozzászólások