szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A yorki herceg sokat vitatott BBC-interjúja után megszólalt a nő, aki azt állítja, hogy szexre kényszerítették vele.

Virginia Giuffre azt állítja, hogy tinédzserként szexkereskedelem áldozata volt, és többek között András herceggel is szexelnie kellett. A nő vádjait András herceg néhány nappal ezelőtt egy meglehetősen kínos és sokat bírált interjúban próbálta cáfolni. Most azonban Virginia Giuffre is megszólalt, és megerősítette, hogy 17 éves korában valóban le kellett feküdnie András herceggel, mégpedig Jeffrey Epstein barátjának – és a kiskorú lányok kerítőjeként szolgáló – Ghislaine Maxwellnek az utasítására.

Virginia Giuffre a BBC interjújában
©

Maxwell vitte el egy éjszakai klubba Londonban, ahol András herceg arra kérte, hogy táncoljon vele. A nő szerint a legborzasztóbb táncos volt, akit valaha látott, ömlött róla az izzadtság. (András herceg ezt az információt azzal próbálta meg cáfolni a BBC-nek adott interjúban, hogy az akkori egészségi állapota miatt nem tudott izzadni.) A klubból Maxwell házába mentek vissza, aki a fiatal lánynak azt mondta az autóban, hogy András herceggel is csinálja azt, amit Epsteinnel. Vagyis szexelnie kellett vele. „Nem tartott sokáig, undorító volt. Utána ültem az ágyon, és nagyon mocskosnak éreztem magam” – mondta Giuffre az interjúban.

A nő azt állítja, hogy 2001-ben és 2002-ben háromszor kellett szexelnie András herceggel. A brit uralkodóház tagját, Erzsébet királynő harmadik gyerekét fel is jelentette.

Az interjúban Virginia Giuffre azt kérte a brit közvéleménytől, hogy álljanak mellé, és ne fogadják el azt, hogy mindez csak úgy megtörténhetett. „Ez nem egy mocskos szextörténet. Ez az emberkereskedelemről szól és az erőszakról, az egyik királyi felségükről” – mondta Virginia Giuffre.

András herceg korábban azt állította, hogy egyáltalán nem ismeri Giuffre-t. A közös képükről, amelyen az akkor 17 éves lánnyal látható, azt mondja, hogy manipulálták.

András herceg nemrég jelentette be, hogy visszavonul a közéleti tevékenységtől.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Maradonának volt egy kamionja azért, hogy ne tudják megállítani az újságírók

Maradonának volt egy kamionja azért, hogy ne tudják megállítani az újságírók

Aligátorteknőst és krokodilt találtak egy dunaharaszti család házában

Aligátorteknőst és krokodilt találtak egy dunaharaszti család házában

Radar360: Orbán a valóságban és filmen is Németország fókuszában

Radar360: Orbán a valóságban és filmen is Németország fókuszában