szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A svéd bútorcég nem először érzett rá a hírekre.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a brit királyi család drámája leuralta a híreket az elmúlt másfél hétben. A sok elemzés, találgatás és pletyka mellett az IKEA jó szokásához híven a marketingszempontokat is érvényesítette, és az olasz áruház Facebook-oldalán egy igencsak adekvát hirdetést tettek közzé. Harryék Kanadába költözésére utalva a dobozaikat ajánlották a hercegi pár – és persze a vevők – figyelmébe a következő szöveggel:

Meghan, Harry. Megértünk, a változás bennünk van.

A költözés mindenkinek nehéz – írták, és persze nem hagyták ki a #HarryAndMeghan hashtaget sem.

Ide kattintva eléri a nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vándor Éva Élet+Stílus

Harry és Meghan: ez a szakítás lesz a végső?

A feszültség, aminek eddig csak jelei voltak a királyi családon belül, most már nyilvánvaló: Harry herceg és Meghan Markle a jövőben visszalépnek uralkodói családban rájuk háruló kötelezettségektől, és dolgozni fognak. Az viszont még nem világos, hogy mennyire lesz működőképes az új hibrid modell, amellyel a Sussexék próbálkoznak, hogy szabaduljanak a királyi kötelékekből. Mint ahogyan az sem, hogy mihez kezd ezzel a problémával a monarchia.