Újabb videó jött Schobert Norbitól, nem akar bocsánatot kérni

Újabb videó jött Schobert Norbitól, nem akar bocsánatot kérni

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A fitneszguru újabb Facebook-videóval jelentkezett hétfő este, hogy reagáljon korábbi kirohanására.

A korábbi nagy port kavart felvételére reagálva egy újabb live videót indított hétfő este Schobert Norbi, aki korábban azt mondta, a házasságot a nők teszik tönkre, mert nem fogynak le szülés után.

A fitnuszguru hétfői videóját azzal kezdte, hogy "nagyon sokan írtak neki nagyon csúnyákat" az elmondottak miatt, amit nem ért, ő ugyanis, nem a duci nők ellen indított támadást.

Schobert ezután levezette, hogyan romlanak meg szerinte a házasságok: a férfiak, mondta, nem tudják tolerálni, ha a feleség néhány év után 90-100 kilósra hízik, pláne, ha a nő előtte vékony volt.

A fitneszguru szerint ez fordítva is igaz: ha egy duci nő a házassága alatt lefogy, egy másik nővé válik, amit nem biztos, hogy tolerálni tud a férj. Schobert szerint a változással nem csak a test és a külső alakul át.

A videóban elhangzott, Schobert vitaindítás céljából készítette a korábbi felvételt, mert az elhízás Magyarországon tömegbetegség. "Miért csináltam ezt a posztot tegnap? Azért csináltam, mert szerettem volna ledobni a kommunikációs atombombát" – fogalmazott.

A videó alatt közben rengeteg hozzászólás született, valaki azt írta, ezt nem fogja kimagyarázni. Schobert erre reagálva azt mondta: a felvételt nem magyarázkodás céljával készíti, és nem akar bocsánatot kérni. A véleményét fenntartja, folytatta, mert az elhangzottak nem az elhízottak ellen, hanem értük szóltak – magyarázkodott mégis Schobert.

A vége felé aztán olyanok is elhangzanak, hogy Schobert szerint hiba a ducit ducinak nevezni, mert az elhízást máshogy nevezik, így hát ne is becézzük.

A videót alább lehet megnézni.

Hozzászólások