szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az őket ábrázoló színező volt a kezében. Kiszínezve.

Minden rendben lesz
Annyi baljós hír van manapság, hogy mindenki vár valami jobbra, biztatóra. Így vagyunk ezzel mi is: nem dobja fel sem a home office-ban, sem a szerkesztőségben ülő újságírót a helyzet, amikor jóformán csak bajokról szóló információkat kap. Pedig van azért olyan is, aminek örülni lehet, ami megnevettet, vannak remek kezdeményezések, példaértékű kiállások. Ezeket gyűjtjük ebben a cikksorozatban.
Friss cikkek a témában

Az operatív törzset ábrázoló kifestőt tartotta a kezében Gál Kristóf rendőr alezredes a testület tagjainak pénteki sajtótájékoztatóján.

A kiszínezhető képet, amelyen  Müller Cecília országos tiszti főorvos, Lakatos Tibor, az ügyeleti központ vezetője és Gál látható, egy online ajándékbolt oldaláról lehetett letölteni.

Gál egy már kiszínezett példánnyal érkezett a sajtótájékoztatóra. A következő előtt alighanem érkeznek majd kérdések arról is, ki színezte ki a rajzot, és melyik akciócsoport értekezletén.

©

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!