szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A miniszterelnök büszkén be is vitte a Karmelitába a befőttesüveget.

Napok óta követhetjük Orbán Viktor uborkakovászolását, amely legutóbbi bejegyzése tanúsága szerint

most véget ért.

A miniszterelnök május 23-án Helló, ubik! című kovászolási stop-motion videóval jelentkezett, egy nappal később pedig arról is hírt adott, hogy az uborkák szépen alakulnak. Szerda délután aztán Orbán Viktor egy műanyag vödörrel a kezében jelent meg a Karmelitában, és örömmel jelentette be, hogy az uborkák elkészültek.

Ahogy beköszönt a meleg és egyre többen szedik elő a befőttesüveget, késhegyre menő viták zajlanak egy sor létfontosságú kérdésben. Ha Orbán Viktor útjára lépne a kovászolást illetően, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikkünket, amelyben megpróbáltuk megfejteni a tökéletes kovászos uborka recept titkát:

Tökéletes kovászos uborka - bónusszal

Uborka, víz, só, kapor, kenyér - mi ebben a kunszt? Mostanában elárasztották a közösségi portálokat a kovászosuborka-készítéssel kapcsolatos kérdések, posztok, hovatovább a Szent Kovi Ubi Grál keresése indult meg (tényleg). Az egyik tábor a tutit akarja tudni, a másik osztja az észt. Késhegyre menő viták zajlanak egy sor létfontosságú kérdésben.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Marton Levente Gasztro

Hőhullám ellen hideg kovászos uborka leves - recept

A kovászos uborkának mindig is nagy létjogosultsága volt a nyári ételek mellett, de legújabb korunkban már nem elégszik meg a kísérő szerepével. Jó ideje tányérban, leveses csészében landol, kis raffínériával.

Teherautóba rohant egy autós Heves megyében, a helyszínen meghalt

Teherautóba rohant egy autós Heves megyében, a helyszínen meghalt

Ukrajna a vörös zónába sorolta Magyarországot

Ukrajna a vörös zónába sorolta Magyarországot

Már országosan elérhető az Auchan online áruháza

Már országosan elérhető az Auchan online áruháza