szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A koronavírusban elhunyt énekestől csak a közeli barátok és rokonok vehettek búcsút.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Ma délután temették el Balázs Fecót, a Neoton, Taurus és Korál november 26-án elhunyt Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesét. A rajongók korábban a Margit-szigeten felállított emlékhelyen búcsúzhattak, a temetést azért kellett titokban tartani, mert ügyelni kellett a járványügyi szabályokra is, ezért csak a legközelebbi kollégák és pályatársak kaptak meghívót a család mellett - írja a Blikk.

A temetésen beszédet mondott például Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, aki szerint Balázs Fecó lelkisége Assisi Szent Ferencéhez állt közel, de megszólalt a Neoton nevében Pásztor László, vagy Ifjabb Albert Flórián is.

A temetésen Mága Zoltán és zenekara játszotta Bach és Balázs Fecó zenéit, a gyászszertartást Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyés püspök vezette.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A csengeri örökösnő cáfolta az ügyészség szerint, hogy pénzt adott volna Kósának

A csengeri örökösnő cáfolta az ügyészség szerint, hogy pénzt adott volna Kósának

Tartja magát a 362 forint feletti árfolyamon az euró

Tartja magát a 362 forint feletti árfolyamon az euró

Újabb konkurenciát ad a Facebook a TikToknak, elkészült a Bars

Újabb konkurenciát ad a Facebook a TikToknak, elkészült a Bars