szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Alperes lesz a műsorvezetőt szexuális zaklatással megvádoló Baukó Éva.

Havas Henrik nem volt a főnöke, és nem is zaklatta Baukó Évát – Havas Henrik ügyvédje szerint ezt szeretnék bebizonyítani abban a peres eljárásban, amelyet a műsorvezető az őt 2017-ben szexuális zaklatással megvádoló Baukó Éva ellen indított.

A valóságshow-szereplő azt állítja, hogy Havas Henrik személyi asszisztenseként dolgozott, és a műsorvezető zaklatta, sőt meg is zsarolta.

Havas akkori munkaadója, az ATV belső vizsgálatot indított az ügyben, majd úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését.

Havas Henrik az ATV ellen már indított egy polgári pert, amelyben tanúként beidézték Baukó Évát, aki azonban a műsorvezető állítása szerint egyszer sem jelent meg a tárgyalásokon.

„Három éve tart ez a cirkusz, senki sem jelenik meg a tárgyalásokon, Baukó sem, immár két alkalommal. Az ügyvédem türelmetlen lett, és beperelte, erről van szó” – mondta Havas Henrik a Blikknek. A távolmaradását Baukó Éva egy lakcímváltozással magyarázta, és a lapnak azt mondta: „Ez a történet tíz éve kezdődött, amikor a ValóVilág című műsorban elmondtam, hogy Havas Henrik zaklatott. Három évvel ezelőtt kapott óriási nyilvánosságot a metoo-mozgalom alatt. Elképesztő. Egyébként állok a dolog elébe.”

Havas ügy­védje azt állítja, Baukó minden állítását meg tudják cáfolni.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Kult

Elbúcsúzik az ATV Havas Henriktől

December elején először Baukó Éva korábbi valóságshow hős, később mások is szexuális zaklatással vádolták meg Havas Henriket.

Financial Times: Amerikából szerezne be AstraZeneca-vakcinát az Európai Unió

Financial Times: Amerikából szerezne be AstraZeneca-vakcinát az Európai Unió

Vidnyánszky is tagja volt a bizottságnak, amely Vidnyánszky színészét javasolta igazgatónak

Vidnyánszky is tagja volt a bizottságnak, amely Vidnyánszky színészét javasolta igazgatónak

Törökbálintnál mutatta meg egy merész sofőr, mit ne csináljunk soha a lerobbant autónkkal (videó)

Törökbálintnál mutatta meg egy merész sofőr, mit ne csináljunk soha a lerobbant autónkkal (videó)