szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A beszélgetést kiegészítő életképek egyikében futott bele a kamerába.

Harry herceg és Meghan Markle csaknem kétórás interjújába sok minden belefért. Oprah Winfrey műsorában a hosszúra nyúlt beszélgetést néha bejátszásokkal illusztrálták, illetve törték meg. Így lett nyilvános egy home videó is, amelyet Sussexék a tengerparton vettek fel, és amelyben néhány másodpercre feltűnik a hamarosan a második születésnapját ünnepelő Archie is (valamint a hercegi pár két kutyája, Guy és Pula).

A cukiskodásba belefért az is, hogy elmondják, Archie azzal köszön el mindenkitől, aki elhagyja a házat, hogy „vezess biztonságosan”.

Az interjúnak voltak kevésbé cukiskodó részletei, Meghan Markle és Harry herceg kifejezetten súlyos vádakat fogalmazott meg a királyi család ellen, ezekről itt írtunk.

Harry és Meghan: ez a bosszú inkább keserű volt, mint édes

Mindenekelőtt érdemes tisztázni: ez nem egy interjú volt, hanem egy baráti, terápiás célú beszélgetés és sok millió dolláros projekt. (Már ha abból indulunk ki, hogy interjú az, amit a szexuális visszaélés vádját magáról lerázni próbáló András herceg adott a BBC-nek, és meg is bánta.)

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elkezdték szállítani a Johnson & Johnson vakcináját az EU országaiba

Elkezdték szállítani a Johnson & Johnson vakcináját az EU országaiba

Fülöp herceg jó néhány saját festményt is hátrahagyott az utókorra

Fülöp herceg jó néhány saját festményt is hátrahagyott az utókorra

Csodás új Ferrarija van Charles Leclerc-nek

Csodás új Ferrarija van Charles Leclerc-nek