szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Magyarország leggazdagabb embere hálás a volt feleségének, és készül az esküvőjére.

Eddig példa nélküli hosszú interjút adott az Indexnek Mészáros Lőrinc, aki átvette a vezetést Magyarország leggazdagabb embereinek a listáján, de az interjúból az is kiderül, miért számít Magyarország egyik legboldogabb emberének is jelenleg. Röviden ugyanis érintették a vállalkozó szerelmi életét és a Várkonyi Andreához fűződő kapcsolatát.

Erről egy szűkszavú vallomásban értesülhetett még áprilisban a nyilvánosság a Hot! magazinból. „A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az” – nyilatkozta akkor Várkonyi Andrea.

Hiába kérdezte az Index, Mészáros most sem árulta el, hogy mikor és hol lesz az esküvőjük, de azt elmondta, hogy egyiküknek sem volt kérdés, hogy „össze szeretnék kötni az életüket.”

Igen, az elmúlt időszakban akaratunkon kívül kissé nagy a sajtóérdeklődés irányunkba, de Andival nagyon boldogok vagyunk

– mondta szűkszavúan a vállalkozó.

Mészáros Lőrinc beszélt arról is, hogy a volt feleségével a vagyonmegosztás kérdését „nagyon korrektül” megoldották. „36 év után váltak el útjaink, mindig hálás leszek ezért a három és fél évtizedért” – tette hozzá.

Szerelmes Mészáros: Várkonyi kitervelt vallomását hírzárlat követi

Mint egy gyorsan lerántott ragtapaszon, olyan sietséggel igyekszik túlesni a kormánybulvár Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolatának hírén. A médiaterv eddig jól működött, kérdés, hogy a jövőben mennyire lesz fegyelmezett a csillogáshoz szokott menyasszony.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!