szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hogyan is készül az igazi kínai? Wang mester megmutatta nekünk, a life-style.hu újságírója és fotósa újabb főzőtanfolyamon járt.

Régóta izgatott minket a keleti konyha, de sajnos kevés olyan étterem van Magyarországon, ahol az egzotikus ízeket jó minőségben tudjuk megkóstolni. Wang mesternél azonban, aki a legjobb kínai éttermek tulajdonosa és séfje hazánkban, megtaláltuk a megfelelő forrást. Szerencsére a mestert nem is olyan nehéz elérni, nemrég a Lucullus Baráti Társaság szervezésében tartott főzőkurzust, amire boldogan fogadtuk el a meghívást. Wang egyébként a Társaság egyik oszlopos tagja, képriportunk pedig a bizonyíték a főzőtanfolyam jó hangulatára.

Ha kíváncsi a fotókra, ide kattintson!

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!