szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy hongkongi szállodában nyár végéig lesznek elérhetőek az elképesztő alapanyagokból, mesterszakácsok által elkészített luxuszendvicsek.

A kínai metropolisz egyik legnevesebb szállodájaként számontartott Hullett House Hotel ötcsillagos luxusa mellett most már a világ legexkluzívabb szendvicslelőhelye-címmel is büszkélkedhet. A hotel mesterszakácsai által megálmodott apró falatköltemények valóban egyedülállóak: minden bizonnyal a bolygón fellelhető legdrágább alapanyagokból tevődnek össze.

SzJ

Az enyhén pirított kenyérszeletek közé a legborsosabb árú beluga kaviár, olaszországi biotojás, egzotikus sonkák, termelői díjas zöldségek és füstölt Balik lazac-szeletek is kerülhetnek. Ez utóbbinak kilója például 36-40 ezer forintba kerül. Az augusztus 31-ig étlapon lévő luxuszendvicsek sem mondhatóak épp olcsónak: a pár harapásnyi élményért több mint 13 ezer forintot kell fizetni a gasztronómiai megvilágosodásra vágyóknak.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!