szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A CIB nevében szervezett megtévesztő nyereményjáték miatt ismeretlen elkövető ellen feljelentést tett a rendőrségen a CIB Bank.

A pénzintézet közleményben hívta fel a figyelmet kedden, hogy nem kezdeményezett semmiféle nyereményjátékot, és elhatárolódik az akciótól. Az elmúlt napokban ismeretlen személyek - többek között a CIB Bank nevében - valótlan tartalmú szórólap útján olyan nyereményjátékot hirdettek, amelynek feltétele az ügyfél banki folyószámla azonosítójának, valamint PIN-kódjának megadása - áll a közleményben.
 
A CIB Bank rámutat: soha, semmilyen formában nem kéri ügyfeleitől banki azonosítóik szóbeli vagy írásbeli megadását. A CIB kizárólag a telefonos ügyfélszolgálatán kéri ügyfeleitől a telefonos azonosító kód (TAK) bebillentyűzését, illetve a CIB Internet Bankon keresztül a jelszó beütését. Így a bank dolgozói semmilyen körülmények között nem kérhetik a kódok bemondását, vagy írott formában történő megadását - hangsúlyozza a közlemény.
 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Gazdaság

Tévedésből dupla pénzt kaptak a CIB Bank ügyfelei

Dupla pénzt utalt a CIB Bank azon ügyfeleinek, akiknek szerdán járt le diszkont kincstárjegyük. A kettős jóváírás több száz embert érint, de a banknak az ügyfél értesítése nélkül is joga van a korrekcióra.

4K-s felbontás 144 Hz-en: ezt tudja az új Asus monitor

4K-s felbontás 144 Hz-en: ezt tudja az új Asus monitor

Kilépett a DK-ból az óbudai alpolgármester, mert csalódott Gyurcsány Ferencben

Kilépett a DK-ból az óbudai alpolgármester, mert csalódott Gyurcsány Ferencben

Feloldották a kijárási tilalmat Portugáliában az elnökválasztás kedvéért

Feloldották a kijárási tilalmat Portugáliában az elnökválasztás kedvéért