Szétveti az ideg a boltzár miatt? Hogy oldja meg a vásárlást?

Szétveti az ideg a boltzár miatt? Hogy oldja meg a vásárlást?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megemlegetjük a szombati nagybevásárlást: akárhova mentünk, hosszú félórákat töltöttünk a kasszák előtt kígyózó sorokban, miután átküzdöttük magunkat a polcok között hömpölygő tömegen. Ön hogyan birkózik meg a vasárnapi boltzárral? Segítsen a tapasztalatok összegyűjtésében, mi pedig jövünk önnek egy cikkel!

Szombaton a kolléga elugrott a maglódi Auchanba, hogy elintézze a heti nagybevásárlást (ha már vasárnap nem lehet), és tátva maradt a szája. Persze, arra számított, hogy a szokásosnál többen lesznek, de arra nem, hogy minden kassza előtt legalább 10-15 méteres sor fogadja, ami sehogy nem tudott apadni, a polcok között nyüzsgő tömeg folyamatosan újratermelte.

A másik munkatársunk sem járt jobban, ő a Fogarasi úti Tescóban próbálkozott, szintén szombaton. Ott is bolondok háza volt, teljes kapacitással működtek a kasszák, de még így is sokan feladták, inkább nem várták ki, amíg sorra kerültek volna. Node, kitartó a kolléga, és a nagybevásárlás végeztével átugrott a szomszédos OBI-ba, virágokért. Ott is olyan tömeg fogadta, mintha a kereskedelem teljes felfüggesztésére készültek volna a zuglóiak: minden kassza üzemelt, ennek ellenére mindegyik előtt 20 méteres volt a sor, és kollégánk csak 40 perc után került sorra.

©

És így jártunk még sokan a szerkesztőségből. Egyik kollégánk egy VIII. kerületi Lidlben nem tudott lépni szombaton, és miközben kosarával a tömegben piruettezett, arra gondolt, hogy annyit biztosan elért a kormány ezzel a vasárnapi boltzárral, hogy fejlődik a magyarok mozgáskoordinációja, legalább megtanulják kerülgetni egymást. Egy negyedik munkatársunkat a Váci úti Tesco erősítette meg abban, mekkora ötlet volt, hogy a vasárnapi boltzár miatt inkább online vásárol, ha uborkáról, ha kredencről lesz szó.

Ön is hasonló tortúrán ment keresztül szombaton? Vagy más napon is alkalma nyílt elvégezni ezt a jellemfejlesztő tréninget? Egyáltalán, hogyan birkózik meg a vasárnapi boltzárral? Segítsen nekünk a tapasztalatok össszegyűjtésében és kattintgassa végig ezeket a szavazásokat, vagy ha bővebb beszámolója lenne, írjon az [email protected] címre! Köszönjük!

Kérjük, a leginkább találó választ jelölje be!


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a hvg gazd Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Plusztartalmakat is talál!