szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Különös és egyben nagyon pontos feltételeket szabtak a tenderen induló vállalkozásoknak.

Hatalmas bútorbeszerzésre írt ki pályázatot a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF). Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent felhívás szerint a következő három évben összesen 20 milliárd forint értékben szerezne be a KEF irodabútorokat.

A Népszava szerint a főigazgatóság két kormányzati alapcsomag, az általános és a magas igényességi fokozatú irodabútorok beszerzésében gondolkodik, és megrendelné hozzájuk a javítási és karbantartási szolgáltatásokat is.

Az ajánlattevővel szemben komoly elvárásokat támasztanak a pályázatban: rendelkezniük kell az elmúlt 3 évből, de legfeljebb hat éven belül megkezdett, legalább 7 db., összesen 371 millió forint összértékű irodabútor szállítására és kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó referenciával, amiből egynek minimum 150 millió forint értékűnek kell lennie.

Érdekesség a közbeszerzés kiírásában, hogy az ajánlattevőnek elég egy, 3 éves tapasztalattal rendelkező bútoripari kereskedőt és egy 3 éves tapasztalattal bíró faipari mérnököt foglalkoztatnia a tender elnyeréséhez. A nyertes cég nevét július 27. után tudhatjuk meg, akkor fogják a pályázatokat felbontani.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Guardiolához hasonlította Dárdait Matthäus

Guardiolához hasonlította Dárdait Matthäus

Lezuhant egy focistákat szállító kisgép Brazíliában

Lezuhant egy focistákat szállító kisgép Brazíliában

Két nap alatt csaknem egymillió embert oltottak be az Egyesült Királyságban

Két nap alatt csaknem egymillió embert oltottak be az Egyesült Királyságban