szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Váci úti irodafolyosón fejleszt a Skanska.

Mintegy 65 millió euróból építi a budapesti H2Offices irodakomplexum első ütemét a Skanska; az épület mintegy 26 ezer négyzetméter bérelhető területet kínál majd, ám a teljes, három épületből álló komplexum 65 ezer négyzetméteres lesz.

Az első irodaház nyolcemeletes lesz a talajszint fölött, de három parkolószint is tartozik majd hozzá. A teljes projektet a Fővárosi Vízművek korábbi, emblematikus(an szocreál) főhadiszállása helyén hajtják végre. Az első ütem a 61 méter magas székház bontásával jön létre (utóbbi látható nyitóképünkön is).

Bontják a Vízművek irodaházát a Váci úton - fotók

Egykor még a 2-es metró egyik ágának végállomását tervezték a Kőbánya központjában található Liget térre. Az aluljáró részben el is készült, de a metró sosem ment Kőbányára. Az aluljáróhoz kapcsolódó szolgáltatóházat most elbontják, hogy zöld területet építhessenek a helyére - tudtuk meg az önkormányzattól.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vajon feláldozható hét ember élete a tudomány érdekében?

Vajon feláldozható hét ember élete a tudomány érdekében?

Tóta W.: Piroska és a nácik

Tóta W.: Piroska és a nácik

Színművészetis sztrájkolók: Tekerd körbe magad piros-fehér szalaggal, és állj ki az ablakba

Színművészetis sztrájkolók: Tekerd körbe magad piros-fehér szalaggal, és állj ki az ablakba