szerző:
Lengyel Miklós
Tetszett a cikk?

A Paris Saint-Germain brazil csatára még a Barcelona színeiben került konfliktusba Spanyolország adóhivatalával, melynek a feketelistáján jelenleg ő a legelső.

34 624 268,60 euró - ezzel az összeggel vezeti a spanyol adóhivatal listáját Neymar da Silva Santos júnior. A spanyol sajtó már tavaly pedzegette, hogy Messihez és a Barcelona más sztárjaihoz hasonlóan Neymar is az adóhivatal célkeresztjében volt éveken keresztül. Ami eddig csak sajtóértesülés volt, az immár hivatalos: Neymar a több mint 34 millió euróval az első helyre került a feketelistán anélkül, hogy az adóhivatal közölte volna, miért követel ilyen sokat a brazil csatártól?

Ezért a párizsi Le Figaro sportszerkesztője is csak találgat: lehet, hogy még a 2013-as átigazolásról van szó? Erre a kérdésre a spanyol adóhivatal nem adott választ, de azt közölte: több kritérium is kell ahhoz, hogy valaki felkerüljön a hírhedt listára. Például az, hogy valaki évek óta nem fizeti meg a tartozását.

A Barcelona színeiben Neymar nem csillogott annyira, de a Paris Saint-Germain a legjobb Neymart láthatta a legutóbbi szezonban - írja a Le Figaro arra célozva , hogy a brazil csatárnak is nagy szerepe volt abban, a franciák sztárcsapata bejutott a BL-döntőjébe, és ott alig maradt alul a Bayern Münchennel szemben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gulyás a genfi konzulról: Nem lehet hátrány, hogy valaki egy képviselő lánya

Gulyás a genfi konzulról: Nem lehet hátrány, hogy valaki egy képviselő lánya

Kocsis István ételt oszt, Mengyi Roland könyvtáros a börtönben

Kocsis István ételt oszt, Mengyi Roland könyvtáros a börtönben

Hétköznapi autók, csúcstechnológiával – ma már ez az alap

Hétköznapi autók, csúcstechnológiával – ma már ez az alap