Tetszett a cikk?

A orvos és a balesetet eltussolni akaró bulizó társaság felelősségét is vizsgálja a rendőrség a harmadik emeletről kizuhant és később a kórházban meghalt fiú ügyében.


Foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt az orvost, aki márciusban a megsérült mosonmagyaróvári fiút vizsgálta. A társaságban szórakozó két, 14 éve feletti kamaszt a segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják – értesült a Kisalföld.

A fiút a társai a baleset után felcipelték az emeletre, hívták a szüleit, de arról hallgattak előttük, hogy mi történt vele. Kórházba került, de ott – az intézmény igazgatója szerint is – az ismeretek hiányában téves diagnózist állítottak fel, így a fiú nem sokkal később belehalt belső sérüléseibe.

Kocsis Tünde, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a lapnak elmondta: az igazságügyi orvosszakértő megállapítása szerint a szakszerű, gyors beavatkozás megmenthette volna a fiú életét. A nyomozást tovább folytatja a rendőrség, most kiegészítő orvosszakértői véleményt kértek az ügy bizonyos részleteiről - mondta a szóvivő.


MTI Itthon

Három gyalogost gázoltak az Árpád hídi zebrán

Három gyalogost gázoltak el az Árpád hídnál délelőtt. A gyalogosok a zebrán, zöld jelzésnél haladtak át – közölte a rendőrség. A baleset a pesti hídfőnél történt. Mindhárom gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett.

MTI Itthon

Lakóházba hajtott egy autó a Balatonnál

Személygépkocsi hajtott Szántódon egy lakóházba szombaton késő este, valamivel fél tíz előtt - közölte a Somogy megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.

MTI Itthon

Tóba fulladt egy fiú Pécsváradnál

Fürdőzés közben eltűnt egy fiú a Pécsváradhoz közeli Dombai-tóban csütörtökön - közölte a baranyai rendőrség sajtóreferense. A távirati iroda úgy értesült, hogy a fiú vízbe fulladt, holttestére este bukkantak rá az őt kereső speciális mentők.

Itt vannak a középiskolai felvételi feladatsorai és megoldásai

Itt vannak a középiskolai felvételi feladatsorai és megoldásai

Le Monde: Magyarország egyre inkább Kína fő hídfőállása Európában

Le Monde: Magyarország egyre inkább Kína fő hídfőállása Európában

Navalnij egész Oroszországot tüntetni hívja mára, komoly összetűzések lehetnek

Navalnij egész Oroszországot tüntetni hívja mára, komoly összetűzések lehetnek