Tetszett a cikk?

Friss információk szerint a volt budapesti rendőrfőkapitány vezette azt az autót, amely tegnap gázolt el egy nőt egy szekszárdi gyalogosátkelőhelyen.


A szekszárdi rendőrkapitány nem erősítette meg az értesülést és személyiségi jogokra hivatkozva nem is árulta el, hogy valóban a volt budapesti rendőrfőkapitányról van-e szó. Mint mondta, a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálják.

A Tolna Megyei Online információi szerint dr. Berta Attila vezette az autót, amely a balesetet okozta. Ő közel másfél évig -1997 januárjától 1998 augusztusáig- állt a Budapesti Rendőr-főkapitányság élén. Berta Attilát a BRFK éléről azért váltották le, mert eljárás indult ellene két ügyben. Hivatali hatalommal való visszaéléssel és okirathamisítással gyanúsították. Az egyik ügyben azt állították róla, hogy beosztottaival szüreteltette szőlőit, a másikban pedig azzal, hogy szolgálati autóját jogtalanul kölcsönadta fiának. Később mindkét eljárást megszüntették bűncselekmény hiányában.

A hatvan éves szekszárdi asszony csütörtökön a megyei önkormányzat előtti zebrán kelt át, amikor külső sávban, a vasútállomás felől a városközpont irányába közlekedő személygépkocsi elgázolta. Az asszony olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe.

 

MTI Itthon

Megvan az újpesti cserbenhagyó gázoló

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy Újpesten autójával elgázolt, majd cserbenhagyott négy, a zebrán szabályosan átkelő gyalogost - közölte a rendőrség.

MTI Itthon

Verekedés a fővárosban, egy férfi meghalt

Életét vesztette egy férfi a főváros XIV. kerületében, miután két társaság összeverekedett egy szórakozóhelyen, egy másik ember megsérült - közölte a BRFK csütörtök este.

Áttörő felfedezést tettek az olasz fizikusok, segíthet megérteni a világegyetem működését

Áttörő felfedezést tettek az olasz fizikusok, segíthet megérteni a világegyetem működését

Farkas Zoltán: Micsoda különbség!

Farkas Zoltán: Micsoda különbség!

Az elektronikai hulladékok felét nem szelektíven gyűjtik az EU-ban

Az elektronikai hulladékok felét nem szelektíven gyűjtik az EU-ban