Kikapcsolták az áramot a Pécs Holding Zrt.-nél

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az E.ON egy számla elírása nyomán keletkezett díjhátralék miatt kapcsolta ki a pécsi vagyonkezelőnél a szolgáltatást – írja a Pécsi Újság.

Soó László, a cég vezérigazgató-helyettesének tájékoztatása szerint a holding Megyeri úti irodáját érinti a kikapcsolás, hangsúlyozta azonban, hogy itt csak két osztályuk dolgozik, így a lakosságot nem érinti az áram lekapcsolása miatt kialakult helyzet. Hozzátette: munkatársai is ugyanúgy dolgoznak, mint eddig, legfeljebb a számítógépeiket nem tudják majd használni egy-két napig.

A vezérigazgató-helyettes szerint a bonyodalmat az okozta, hogy tavaly a szolgáltató egy olyan számlát küldött ki részükre, amelyen még a PVV Zrt. elnevezés szerepelt, holott akkor már Pécs Holding Zrt. volt a vagyonkezelő hivatalos neve, és ezt hiába jelezték is az E.onnak, nem érkezett meg a kijavított számla.

A lap információi szerint normál esetben a számla rendezését követően legkevesebb 72 óráig is eltarthat, míg visszakapcsolják az áramot. Kedden délelőtt a vagyonkezelő vezetői leültek az E.ON-nal tárgyalni és ígéretet kaptak arra, hogy soron kívül visszakapcsolják a szolgáltatást a holding irodáiban.