Tetszett a cikk?

Megnyitotta első magyarországi irodáját a spanyol Fincas Corral SERVICING ingatlan franchise hálózat.

A legnagyobb spanyol ingatlanközvetítő és pénzügyi szolgáltató hálózat öt franchise szolgáltatást nyújt egyszerre, írja a cég szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye. Az üzleti modell egyesíti a jelzálog és pénzügyi hitelezést, az ingatlanforgalmazást, a biztosítási termékeket, az ingatlankezelést és az ingatlan hasznosítást. A cég célkitűzése legalább 30 franchise iroda megnyitása a 2008-as üzleti évben Magyarország egész területén. A SERVICING nemcsak az ingatlan kezelését könnyíti meg, de teljes körű szolgáltatásokat biztosít minden ügyfelének, aki felújítási, bútorozási és belsőépítészeti megoldásokat keres.

A franchise szerződés határozatlan időtartamra szól, ami egyedüli jelenség abban a szektorban, ahol az ötéves határozott idejű szerződés az elfogadott. A cég a franchise iroda méretét és az alkalmazottak létszámát illetően sem határoz meg elvárásokat. A hálózat minden tagja garantáltan kizárólagos értékesítési területtel rendelkezik és oktatásban részesül.

Az irodahálózat jelen van Spanyolország, Mexikó, Andorra, Portugália, Ecuador, Franciaország, Hollandia, Belgium, Panama és Costa Rica területén. 2007-ben Fincas Corral több mint 1.426.000.000 Euró értékű üzleti forgalmat bonyolított le.

Magyarországon jelenleg az Otthon Centrum és Duna House a piacvezető ingatlanközvetítői franchise lánc. Fontos szereplő még a City Cartel, az Ingatlanbank, valamint a Magyarországon tavaly megjelent amerikai Re/Max.

Másodszor is karanténba került egy óvodáscsoport Pécsen

Másodszor is karanténba került egy óvodáscsoport Pécsen

Boldogságatlasz 4. rész: Mit tanulhatunk a braziloktól?

Boldogságatlasz 4. rész: Mit tanulhatunk a braziloktól?

Katamaránjával borult be a vízbe egy férfi Siófokon

Katamaránjával borult be a vízbe egy férfi Siófokon