Kitört a háború a magyar ingatlanközvetítői piacon

Kitört a háború a magyar ingatlanközvetítői piacon

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Versenytársunk, az Otthon Centrum a mai napon sajtóközleményt jelentetett meg, amelyben a versenytársakkal történő...

Versenytársunk, az Otthon Centrum a mai napon sajtóközleményt jelentetett meg, amelyben a versenytársakkal történő jövőbeni együttműködési rendszerét hirdeti. A meghirdetett rendszer a Duna House ingatlanközvetítői innovációja, amelyet a mai naptól léptetett életbe - áll a Duna House kozleményében.

A kozlemény szerint az OC lényegében ellopta az otletüket, az IMR-t (Ingatlan Megosztó Rendszer). Az OC vonatkozó hírét itt találja.

"Az IMR rendszert július elején franchise partnereinknek bemutattuk és véleményeztettük velük elképzeléseinket továbbfinomítás céljából. Ezt követően a múlt hét elején ügyvezetőnk, Guy Dymschiz telefonhívást kapott az Otthon centrum ügyvezetőjétől, Kühne Katától, amelyben értetlenségének adott hangot, s kérdezte miért nem kizárólag velük működünk együtt. Válaszként jeleztük, hogy a teljes magyar ingatlanpiaccal, így velük is nyitottak vagyunk az együttműködésre.

Ezt követően a szerdai napon mintegy 1000 nyilvános ingatlanközvetítői email címre kiküldtük az együttműködési ajánlatunkat (kérésre küldöm), amelyre az Otthon centrum már teljes elzárkózással reagált levelében, kifejtve, hogy nem kíván a Duna House által felkínált „egyoldalú” együttműködésben részt venni. (Az OC irodák és Kühne Kata levelét kérésre elküldöm.). Megkeresésünkre egyébként a piac többi szereplőjétől számtalan érdeklődő és együttműködési szerződés mintát kérő levelet kaptunk. Mindezt követően a mai napon bejelentette az Otthon Centrum egy-az-egyben ugyanazt a rendszert, amellyel megkerestük – többek közt - őket is. " - áll a Duna House sajtóhoz eljuttatott kozleményben.

 

Hozzászólások