Ügyvédi költségre "gyűjtöttek" a csanádpalotai betörök

Ügyvédi költségre "gyűjtöttek" a csanádpalotai betörök

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu

A csanádpalotai orvosi rendelőt és egy büfét is kifosztó két helybeli férfi a zsákmány eladásából remélt pénzt ügyvédi...

A csanádpalotai orvosi rendelőt és egy büfét is kifosztó két helybeli férfi a zsákmány eladásából remélt pénzt ügyvédi költségre "gyűjtötte" - tájékoztatta a gyanúsítottak vallomása alapján a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

A helyi orvosi rendelőbe még szombatra virradó éjszaka tört be a két férfi, a tolvajok az ott használt monitorokat vitték magukkal - mondta Szenti Szabolcs. A lopást vasárnap este vették észre, akkor derült ki az is, hogy aznap éjszaka egy büfébe is betörtek, ahonnan szeszes italokat és készpénzt vittek el.

A nyomozás során a rendőrség két helybeli férfit is kihallgatott, akik ellen hasonló ügyek miatt korábban már folyt, és jelenleg is zajlik büntetőeljárás. A házkutatások során a nyomozók megtalálták és lefoglalták a lopott monitorokat, illetve a szeszes italokat - közölte a százados.

A 29 éves férfi részletes beismerő vallomást tett, közlése szerint a monitorok értékesítéséből származó pénzt a 48 éves társa ellen folyamatban lévő másik büntetőügy ügyvédi költségekre fordították volna. A rendőrség mindkét férfit őrizetbe vette, kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. A monitorokat még hétfőn visszaadta a rendőrség az orvosi rendelőnek.