szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Kísérleti jelleggel részben a gyalogosok lépteivel fogják megvilágítani a jövő évi olimpiai játékok helyszínéhez...

Kísérleti jelleggel részben a gyalogosok lépteivel fogják megvilágítani a jövő évi olimpiai játékok helyszínéhez közeli vadonat új bevásárlóközpontot. Méghozzá úgy, hogy az oda vezető útra különleges érzékelőket helyeznek el, amelyek darabonként egyetlen LED-kijelző háromnapi áramszükségletét képesek előállítani azáltal, hogy az emberek rálépnek. Tulajdonképpen kinetikus energiát adunk át és az a másodperc tört része alatt alakul át eletromossággá. A Westfield Stratford City plazát nem régen nyitották, az üzemeltető évente 30 millió látogatóval számol, akik mind-mind áramot termelnek majd. Állítólag a szükséges áram felét fogják így előállítani - számolt be CNN.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Új híd épül a Dunán

2011. október 13-án, csütörtökön megkezdődött a mederhíd tolásának 2. fázisa.