55 milliárdért vevőre talált Hugh Hefner csodavillája

55 milliárdért vevőre talált Hugh Hefner csodavillája

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Daren Metropoulos üzletember szeme akadt meg a gótikus Tudor-stílusban épült Playboy-villán. Hugh Hefner beleegyezett az eladásba.

Vásárlója akadt a Playboy-alapító Hugh Hefner januárban 200 millió dollárért (55 milliárd forintért) piacra dobott Los Angeles-i birtokának.

Az 1927-ben épült, 6 hektáros Holmby Hills birtokon, amely Beverly Hills közelében fekszik, a tulajdonos Playboy Enterprise szóvivője szerint Daren Metropoulos üzletember szeme akadt meg.

A szóvivő hétfőn elmondta, hogy Hefner beleegyezett az eladásba, a tárgyalások már folynak. A vásárlást Metropoulos képviselői egyelőre nem erősítették meg, mint ahogy az sem derült ki, hogy mekkora összegért kelhet el az ingatlan.

A Hefner-villa gótikus Tudor-stílusban épült, a Playboy 1971-ben vette meg 1,1 millió dollárért. Számos korábbi látogatója szerint a villa rossz állapotban van. A birtokon három épületet tartanak fenn az állatok számára, de kisállattemető, teniszpálya, vízesés, úszómedence és edzőpálya is található a területen.

©Hozzászólások