Videó: így raboltak ki egy takarékot Pécsett

Videó: így raboltak ki egy takarékot Pécsett

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Kirabolt kedd délelőtt egy 20-30 év körüli férfi egy takarékszövetkezetet Pécsett. A támadót keresik, a rablásról videófelvétel készült.

Kapucniban, maszkban pisztollyal a kezében rabolta ki egy férfi a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet egyik pécsi fiókját kedden délelőtt 11 óra 15 perckor. A támadásban nem sérült meg senki, az elvitt összeg megállapítása még folyamatban van. A nyomozók több órán át helyszíni szemlét tartottak, minden nyomot és elváltozást rögzítettek, közben a biztonsági kamerák felvételeit is elemezni kezdték - olvasható a police.hu-n.

A támadó átlagos testalkatú, kb. 170 cm magas, 20-30 év közötti fiatal férfi. Beszéde akcentus nélküli. Elkövetéskor sötét színű nadrágot, felső testén fehér (minta nélküli) vastag kapucnis pulóvert viselt.

A nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja fegyveres rablás bűncselekmény miatt. A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, vagy a rablásról információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 107-es ingyenes hívószámon.