szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Blikk szerint a börtönbüntetését nemrég megkezdő Damu Roland nemcsak verte menyasszonyát, hanem a pénzéből is kiforgatta.

A nemi erőszakért, testi sértésért és szabadság korlátozásáért négy és fél év börtönre ítélt színészről csak most, börtönbe vonulása után merte elmondani menyasszonya, hogy őt is bántalmazta. A Blikk szerint a pénzét is elvette, amit aztán elköltött. A nő két hét ismeretség után befogadta a lakásába, amikor Damut kidobták az albérletéből - írja a lap.

A Blikk úgy tudja: a nő a keresetét rendszeresen leadta otthon, de nemcsak azt vitte el Damu, hanem a nő betegeskedő édesanyja, Éva néni nyugdíjából is el-elvett, és sohasem fizette vissza.

"Még most is inkább a szépre emlékszem, mint a fájdalmas dolgokra, de nem tagadhatom le: mellette nem jutott például fodrászra, holott mindig leadtam a fizetésemet, hogy fussa az albérletünkre és neki cigire. Amit a szinkronnal keresett, az elfolyt, még édesanyámtól is kölcsönkért... Ha nem szerettem volna, akkor szóba sem állok vele, de sajnos szívből szerettem, azért bocsátottam meg mindig neki, de közben sokszor sírtam is mellette. A lelkemnek okozta a legnagyobb fájdalmat azzal, hogy nem becsült meg" - mondta a Blikknek Judit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!