szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Blikk pénteki száma szerint egy, a Conti Carhoz tartozó volt maffiózó dobhatta fel a szerda reggel egy 1996-os késeléses gyilkosságért elfogott B. Elemért. A lap megszólaltatta Doszpot Pétert is, aki azt mondta, a késelés helyszínén akkor mindenki azt állította, hogy semmit sem látott.

A Terrorelhárítási Központ szerda reggel Pest megyében elfogta a 44 éves B. Elemért, akit azzal gyanúsítanak, hogy 1996. július 30-án megölte Cs. Józsefet, a főváros XIV. kerületében lévő Nagy Lajos király úti Conti Car autószalon presszójában. A Blikk pénteki száma azt írja, hogy az éjszakai életben ismert, Jocó becenevű kőbányai bokszoló Cs. József 1996-ban ukránokkal szövetkezett, így zsarolt néhány, a Conti Carhoz köthető vállalkozót. Halála napján pénzt behajtani indult két ukránnal, Cs. József társasága és B. Elemér között azonban verekedés robbant ki. B. Elemért valaki segíthette, de nem derült ki, hogy kicsoda. Az összetűzésben Cs. József egy késsel halálos döfést kapott, míg ukrán segítője megsérült. A sebesült ukránt, K. Alexandert honfitársa kimenekítette a helyszínről, kórházba vitte és a Blikk szerint a férfi ma is él.

Az ügyben Doszpot Péter egykori rendőr nyomozott, aki a napilapnak azt nyilatkozta: megdöbbentő volt, hogy a szemtanúk kivétel nélkül azt állították, hogy nem láttak semmit, és bár B. Elemért többször is kihallgatta az ügyben, nem sikerült a vádlottak padjára állítani.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Otthagyta a DK-t két óbudai politikusa

Otthagyta a DK-t két óbudai politikusa

620 km/h-val zakatol az új kínai mágnesvasút, de még rátesznek egy lapáttal

620 km/h-val zakatol az új kínai mágnesvasút, de még rátesznek egy lapáttal

Jelezni fog az Edge böngésző, ha ellopták a jelszavát

Jelezni fog az Edge böngésző, ha ellopták a jelszavát