szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ismerte a meggyilkolt fideszes képviselőnő, Balla Irma házát D. Lajos, aki most azt állítja: soha nem járt az asszonynál – derült ki a Blikk szerint az ügy tárgyalásán.

D. Lajos korábban kétszer beismerte, ő gyilkolta meg Ballát, akinek agyonverésével még mindig a fiát, Schönstein Sándort vádolják. Ebbe a perbe idéztette be a védelem a korábban Balla háza mellett segédmunkásként dolgozó férfit, akinek beismerő vallomását eddig nem vette figyelembe az ügyészség – írja a Blikk.

D. Lajost órákig faggatták Schönstein védői a tárgyaláson. Bár továbbra sem ismerte el a gyilkosságot, egy-két keresztkérdésbe „belefutott". Így például tökéletesen leírta Balla szobájának berendezését, azt állítva, hogy az ablakon keresztül hat-nyolc méterre belátott a házba. D. Lajos a konyháról és fürdőszobáról is tökéletes leírást adott, leírta a berendezést, elmondta, honnan nyílnak, ezt pedig nem láthatta az utcáról – olvasható a cikkben.

Akkor, amikor a gyilkosságot bevallotta a rendőrségen, elmondta azt is, hogy pontosan mit vitt el a képviselőnő házából: egy LG típusú mobiltelefont. Most arra hivatkozott, a médiából tudott a készülék típusáról. Ám a beismerő vallomásig a sajtó sem közölte, hogy Balla telefonja milyen gyártmányú – írja a Blikk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
47 magyar író- és költőnő művének címét festették fel egy vízivárosi lépcsősorra

47 magyar író- és költőnő művének címét festették fel egy vízivárosi lépcsősorra

Család és üzlet: teszten a Lenovo két új táblagépe

Család és üzlet: teszten a Lenovo két új táblagépe

65 férőhelyes menedéket építenek a kacsacsőrű emlősöknek, próbálják megmenteni őket

65 férőhelyes menedéket építenek a kacsacsőrű emlősöknek, próbálják megmenteni őket