szerző:
MTI

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Televízió (MTV) Rt. és Simon András műsorokért felelős alelnök - közölte Holub Katalin szóvivő.

A két fél "megállapodott, hogy a szerződésbontás részleteiről nem nyilatkoznak" - tudatta közleményben. "A Magyar Televízió műsoraiért mától közvetlenül a két csatorna műsorigazgatója, Pusztay András (m1) és Kósa Somogyi György (m2) felel". Közölték azt is, hogy a közszolgálati médium választási irodájának irányítását szerdától Baló György vette át.

Program-főtanácsadóként 2006. február 20-ától az intézmény munkáját segíti Olaf Steenfadt, a ZDF német közszolgálati televízió korábbi vezető munkatársa, aki Robert Bosch Alapítvány támogatásával dolgozik majd az MTV-ben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
MTI Itthon

MTV: pert nyertek az elbocsátott televíziósok

A Fővárosi Munkaügyi Bíróság első fokú ítéletében pénteken jogellenesnek mondta ki, hogy a Magyar Televízió egy évvel ezelőtt rendkívüli felmondással megszüntette Matúz Gábor műsorvezető és Siklósi Beatrix szerkesztő munkaviszonyát. A MTV elnöke közölte: fellebbeznek a döntés ellen.

hvg.hu Itthon

Kidolgozták az MTV Etikai Kódexét

Az MTV múlt héten megalakult Választási Irodája kidolgozta és Etikai Kódexbe foglalta a kampány idején követendő műsorkészítési szabályokat, amelyeket azután hoznak nyilvánosságra, miután újságíró-szakmai szervezetek is véleményezték.

Idén sem emelik a közmunkások fizetését

Idén sem emelik a közmunkások fizetését

Olyan ügyvéd védte a bíróság előtt a drogbanda tagjait, aki néhány éve bíróként börtönre ítélte őket

Olyan ügyvéd védte a bíróság előtt a drogbanda tagjait, aki néhány éve bíróként börtönre ítélte őket

Ahol annyi a kísértés

Ahol annyi a kísértés

Dühös? Csapjon oda!

Dühös? Csapjon oda!

Álmodott már az egyik leggyakoribb álomfajtával? Ez lehet az oka

Álmodott már az egyik leggyakoribb álomfajtával? Ez lehet az oka

Űrben is termeszthető már bab

Űrben is termeszthető már bab