szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Miközben a Hírszerző internetes portál értesülése szerint az MSZP kommunikációs igazgatója lehet Orosz József, a Nap-kelte és a Klubrádió műsorvezetője, és erre Gyurcsány Ferenc kérte fel, a Népszabadság szerint ő maga ajánlkozott, hogy szívesen lenne igazgató.

Orosz neve az utóbbi napokban leginkább állítólagos összeférhetetlensége miatt szerepelt, az MTV vezetése ugyanis úgy látja, hogy Orosz egyszerre nem vezethet műsort a Klubrádióban és a közszolgálati csatorna Nap-kelte műsorában.

A Népszabadság információi szerint az MSZP-n belül vegyes érzelmekkel fogadták Orosz igazgatóságának hírét, mondván, a kormánynak jól bejáratott kommunikációs stábja van, az MSZP-nek pedig már van szóvivője. Elismerték, hogy megyei szinten az MSZP kommunikációs hátrányát egy jó médiastratéga ledolgozhatja, ezért Orosznak ott lenne mit keresnie.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vélemény

Rudi kontra Aczél, Orosz, Pallagi

Ha egy Fidesz-kormány a Magyar Nemzet publicistáit, Lánchíd rádiós szerkesztőket ültetne a reggeli köztévés műsorsávba, Aczél és Orosz tiltakoznának legelőször. Teljes joggal egyébiránt.

Egy vágányon újraindult a forgalom Újfehértónál

Egy vágányon újraindult a forgalom Újfehértónál

Kedvcsináló gyári képeken a teljesen új Skoda Fabia

Kedvcsináló gyári képeken a teljesen új Skoda Fabia

Operatív törzs: Ha beválik a próbaüzem, minden oltópontra lehet majd online időpontot foglalni

Operatív törzs: Ha beválik a próbaüzem, minden oltópontra lehet majd online időpontot foglalni