Gyurcsány az új baloldali politikáról beszélt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az új baloldali politika tartalmáról beszélt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden az MSZP-frakció zárt informális ülésén Budapesten.

Az évadnyitó frakcióülésen meghirdetett új politika alapját a kormányfő szerint a munkahelyteremtés, a műveltség és a tulajdon jelenti. Gyurcsány Ferenc konkrét intézkedéseket nem említett, azokról a hétfői parlamenti ülésen fog beszélni - mondták név nélkül nyilatkozó résztvevők.
 
A frakcióülésen felszólalt Draskovics Tibor kijelölt igazságügyi és rendészeti miniszter is. A képviselőcsoport ülése után nem volt tájékoztató az ott elhangzottakról.
 
Az MSZP-frakció február 4-i évadnyitó ülésén Mesterházy Attila frakcióvezető-helyettes azt mondta: baloldali értékeken alapuló új politikát hirdetett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke.
 
Az új baloldali politika lényege, hogy az elmúlt másfél évben meghozott áldozatokat lefordítsa és kézzelfoghatóvá tegye az emberek számára. Fő pillérei az esélyteremtés, a munkahelyteremtés és az oktatásfejlesztés - közölte a frakcióvezető-helyettes.