Bilincsben szökött el egy kaposvári tolvaj

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elfogta a rendőrség azt a 18 éves mobiltelefon-tolvajt, aki tegnap este Kaposváron az előállítása alatt megszökött a rendőröktől - közölte a Somogy megyei rendőrség. A sonline.hu megyei híroldal korábban azt írta, hogy a férfi bilinccsel a kezén szökött meg és az őt kereső rendőrök lezárták a Kaposvárról kivezető utakat.

A 18 éves fiút vasárnap este akarták előállítani, mert egy bejelentés szerint egy fiatalkorú mobilját akarta elvenni Kaposváron, a Városligetben - közölte a Somogy megyei rendőrség. A közlemény szerint a tolvaj azonban "kivonta magát a rendőri őrizet alól" és megszökött.

A kaposvári rendőrök azonnal keresni kezdték, és ellenőrzés alá vonták a várost és környékét. Végül hétfőn, a kora reggeli órákban sikerült elfogniuk és őrizetbe venniük a fiút, akivel szemben a rablás gyanúja mellett fogolyszökés miatt is büntetőeljárás indult.

A szökött tolvaj után kutatás során a rendőrök lezárták a Kaposvárról kivezető utakat és átkutatták az autókat is - közölte korábban a sonline.hu. A híroldal beszámolója szerint a 18 éves fiúnak bilinccsel a kezén sikerült meglógnia a rendőrök elől.