Kicsit lázározott ma az RTL Klub

Kicsit lázározott ma az RTL Klub

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Kedden is volt politikai blokk az RTL Klubon, Lázár Jánost többször is elővették egy-egy említés erejéig, és foglalkoztak az okmányirodai leállással, amelyre nem adott magyarázatot az illetékes hivatali vezető.

A hvg.hu által megírt okmányirodai leállásról közölt rövid riportot az RTL Klub mai politikai blokkjában. Ebben arról beszéltek, hogy a rendszert működtető cég ugyan elismerte a hibáját, de nem válaszoltak egyetlen kérdésre sem és nem engedték a televíziót forgatni az okmányirodákban. A KEH KH vezetője, Vetési Iván először interjút ígért, majd visszamondta - hangzott el a riportban.

A riportban arról is szó esik, hogy a Lázár János vezette Miniszterelnökség sem nyilatkozott, pedig a területi közigazgatási rendszer hozzá tartozik.

A riportban mutattak egy Debrecenből a központi okmányirodába érkezett férfit, aki csak várt és várt, hogy rendbe jöjjön a rendszer. Ezután pedig több, gyerekkel, kisbabával érkező, de felsülő ügyfelet is megszólaltattak. Aztán azt is hozzátették, hogy több vidéki városban is lassan, akadozva működött a rendszer. Végül megemlítették, hogy a múlt héten az anyakönyvvezetők rendszere állt le, mert üres adatbázissal indították el.

A Híradóban szó esett még arról is, hogy miután Seszták Miklós fejlesztési miniszter leállította az állami cégeknél a szerződéskötéseket, ezentúl még arról is a miniszter, vagy államtitkára dönt, hogy például a MÁV leszerződjön a büfékocsijába szállító pékséggel.

Volt egy riport arról, hogy Tarlós István leállítaná a 3-as metrót, és hogy az lassan életveszélyes lesz.

Külön foglalkoztak azzal, hogy még mindig nem tudni, hogy Lázár János milyen célból utazott az ominózus, összesen kétmillió forintos szállásköltséget felemésztő utazásain.