Újjáalakult a Századvég Alapítvány kuratóriuma

Újjáalakult a Századvég Alapítvány kuratóriuma

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Újjáalakult júniusban a Századvég Alapítvány kuratóriuma, miután a testület két tagját egyéb tisztségekre kérték fel. Az elnökhelyettesi tisztséget G. Fodor Gábor stratégiai igazgató vette át.

A tisztújításra azért volt szükség, mert a Századvég Alapítvány kuratóriumának eddigi elnökét, Lánczi Andrást a Budapesti Corvinus Egyetem rektorának választották. Lánczi András július 1-jétől látja el feladatát, így a kuratóriumi elnöki tisztségéről lemondott. A kuratórium elnökhelyettese, Szalay-Bobrovniczky Kristóf június 20-tól londoni nagykövetként tevékenykedik.

A kuratórium elnöki posztját az intézménynél eddig ügyvezető igazgatóként tevékenykedő Barthel-Rúzsa Zsolt tölti be. Az elnökhelyettesi tisztséget G. Fodor Gábor stratégiai igazgató vette át.

Mindemellett a kuratórium tagjának választották Orbán Balázs kutatási igazgatót, valamint Görgényi Tamás politikai tanácsadót – szerepel a Századvég közleményében.

Médiamanipulációról oktat a Századvég

A Centrál Kávéházban tartották szerdán a Századvég által kiadott Médiabefolyásolás - Az új kislexikon című kötet második kiadásának bemutatóját. A bemutatón a szerzők beszéltek arról, hogy veszélyes, ha az emberek magukat látják el hírekkel, a közmédia viszont remekül közvetíthetne értékeket. Ha ismerné a nézőket.

Hozzászólások