Hogyan segítette Orbán Viktor Mészáros Lőrinc gyarapodását? - videó

Hogyan segítette Orbán Viktor Mészáros Lőrinc gyarapodását? - videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
Fekete Norbert - Windisch Judit
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

"Abban, hogy idáig eljutottam, bizonyára szerepet játszik a Jóisten, a szerencse és Orbán Viktor" - nyilatkozta két évvel ezelőtt Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, mikor vagyongyarapodásáról kérdezték. De pontosan mi köze ehhez Orbán Viktornak? Megkérdeztük.

A felcsúti önkormányzat rendkívüli testületi ülése előtt sikerült elcsípni Mészáros Lőrinc polgármestert, akit korábban sikertelenül próbáltunk elérni az önkormányzatnál. "A polgármester úr hétfőn 8 és 9 között szokott bent lenni" - mondták például tegnap (hétfőn), mikor fél 9-kor a helyszínen megkérdeztük, mikorra várható érkezése. "Ma nem jön, de hétfőnként van bent" - hangzott a válasz.

Keddi utunk végül nem volt hiábavaló, ma végre kiderült, Mészáros Lőrinc cégének árbevétele azért nőtt gyorsabban az elmúlt tíz évben, mint az ezalatt világbirodalmat kiépítő Facebooké, mert "okosabb vagyok, mint Mark Zuckberberg, nem gondolja?"

Gyarapodását nem tartja mesésnek, magát nem tartja korruptnak. Azt mondta, sehogyan sem járult hozzá Orbán Viktor az ő gyarapodásához, korábban úgy értette, amit mondott, hogy ha Orbán Viktor nem lenne miniszterelnök, akkor ez az ország nem boldogulna.


 

Hozzászólások