Tódult a fiatal NER-elit a Sziget VIP-be

Tódult a fiatal NER-elit a Sziget VIP-be

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hány állami cégvezető és kormányközeli médiaguru, politikusgyermek és -feleség vonult fel a Sziget VIP-szekciójában a Pink-koncert idején? Kivel borult össze egy mobiltelefon fölött Rogán Cecília? Felemelő képek készültek csütörtök este.

Kiment a 25. Sziget Fesztivál nyitókoncertjére a NER gyermekeinek színe-java.

Németh Szilárd ATV-hírigazgató például Rogán Cecíliával borult össze egy telefon fölött. Rogán propagandaminiszter média iránt érdeklődő felesége a TV2 hírigazgatójával, Kökény-Szalai Viviennel is mutatkozott.

Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István is megjelent a pultnál, utóbbi jól elbeszélgetett Matolcsy Ádámmal, az Origo vadiúj tulajdonosával, ahogy az alábbi képen látható.

Matolcsy Ádám és Tiborcz István
©

Szécsényi Bálint, az Equilor vezérigazgatója, a tőzsde korábbi alelnöke a szállodaügyeiről ismert MNV-vezetővel, Szivek Norberttel beszélgetett. Utóbbi, a nemzeti vagyon kezelője nemrég 300 millió forintot nyert egy részvénycsomagon, amelyet egyik cége az államon keresztül a magánnyugdíjalapból szerzett meg. Lefotózták a gondterheltnek látszó, bár szivarozó Dirk Gerkens TV2-vezérigazgatót is.

A 444 fotóin Gerkens Matolcsy Ádám médiatulajdonossal is társalgott, és velük volt Bentzik Réka, az MVM kommunikációs igazgatója is.

További képeket a Magyar Narancs Online-on és a 444-en talál.

Hozzászólások