Farkas Flórián Lázár körzetébe is elment, hogy romákkal találkozzon

Farkas Flórián Lázár körzetébe is elment, hogy romákkal találkozzon

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Farkas Flórián megerősítette, hogy Lázár Jánost támogatja szervezete a parlamenti választásokon. Egy héttel ezelőtt több helyi romaszervezet is nyilatkozatot írt alá a Csongrád megye négyes körzetében induló Lázár támogatásáról.

Az országot járja Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke. Szombaton a Makó melletti Apátfalván találkozott a Lungo Drom helyi vezetőivel, itt megerősítették a múlt héten több roma szervezet által is aláírt szándéknyilatkozatot arról, hogy Lázár Jánost támogatják az éprilis 8-i választáson – számolt be a találkozóról a makohorado.hu.

Farkas Flórián a Csongrád megyei Lungo Drommal és a térségi kisebbségi önkormányzatok vezetővel találkozott, ahol elmondta, hogy a magyar cigányság nem akarja, hogy migránsországgá váljon Magyarország, ezért állnak a Fidesz és a négyes választókerületben Lázár János mellé.

A helyi kisebbségi önkormányzatok képviselői és a Lungo Drom Makó környéki vezetői már a múlt héten vasárnap szándéknyilatkozatot írtak alá a megyei négyes körzetben induló kancellária miniszter támogatásáról.