Az alvó nő mellett kutakodott a besurranó tolvaj Hajdúszoboszlón

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A nő felébredt a zajra, így a férfi elmenekült, később viszont sikerült bejutnia egy másik épületbe is. A rendőrök alaposan felpakolva találták meg.

Furcsa zajra ébredt otthonában június 27-én hajnalban egy hajdúszoboszlói nő. Mikor kinyitotta a szemét, látta, hogy hálószobájában egy idegen férfi kutakodik, ezért számon kérte, hogy mit keres a lakásában. A férfi erre sietve távozott, a nő pedig hívta a rendőrséget.

A hatóságok nem sokkal később elfogták a 23 éves férfit egy közeli utcában. Kiderült, hogy mivel első kísérlete kudarcba fulladt, újabb háznál próbálkozott, ahol végül sikerrel járt: innen egy fűkaszát, egy légpuskát, egy fúrógépet, egy sarokcsiszolót, valamint több ruhaneműt is ellopott. B. Csaba a rendőröknek beismerte, hogy besurrant egy ingatlan melléképületébe. A nyomozók a műszaki cikkeket, ruhaneműket, valamint a légpuskát lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának. Kiderült, hogy a gyanúsított több korábban elkövetett besurranással is kapcsoltba hozható.

A férfit kihallgatása után őrizetbe vették, nem sokkal később a Hajdúszoboszlói Járásbíróság pedig elrendelte letartóztatását – közölte a rendőrség.

Hozzászólások