szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A támadók a kerítésen átnyúlva rángatták meg Tanács Erikát, eközben szenvedett súlyos sérülést.

Egy budapesti nő, Tanács Erika a Facebookon írta meg, hogy párjától egy férfi folyamatosan pénzt kért. Miután a tartozás már meghaladta az egymillió forintot, Erika ismerőseitől, illetve a facebookos közönségnek címezve kért segítséget: arra kérte a hasonló cipőben járókat, jelentkezzen nála, és majd együtt feljelentést tesznek a rendőrségen.

A Bors szerint a bejegyzés azonban lavinát indított el, Erika háza előtt pedig egy kisebb család jelent meg, ahol a veszekedés később tettlegességig fajult: a család egyik tagja, egy nő, a kerítésen át megragadta Erika haját, és teljes erőből rángatni kezdte.

A szerencsétlenül járt nő ezután reccsenést érzett a nyakánál, az orvosi látlelet pedig bizonyította, hogy a korábban műtött, 6-os, 7-es csigolyi közötti rész a rángatás következtében megsérült. Erikát azonnal meg kellett műteni.

A rendőrség súlyos testi sértés miatt eljárást indított, a család többi tagja pedig három hónapig tizenöt méteren belül nem közelíthetik meg Erikáék házát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!