szerző:
-W-
Tetszett a cikk?

A Csubakka-érvelés szépen fejlett példányát mutatja be a főpolgármester.

Hosszú, de kevésbé tartalmas interjút adott Tarlós István budapesti főpolgármester a Népszavának. Először igyekszik kimászni abból a furcsa támadásból, amelyben Karácsony Gergelyt a Fidesz azzal próbálja besározni, hogy összejátszik a Fidesszel, ami mondjuk tényleg elég undorító lenne. Tarlós szerint viszont csak egyes fideszesekről van szó, akik eszerint alkalmasak sározásra. Az interjúban elhangzik még, hogy:

- Karácsony zuglói polgármesterként nem vétózta meg a Fidesz parkolásimutyi-tervezetét, vagyis bűnös (de a Fidesz nyilván nem);

- Orbán Viktor nem mutyizik, csak nem engedi felszámolni a mutyit;

- nem fog vitázni Karácsonnyal, mert előbb meccseljék le Puzsérral meg valami fodorgáborista dísztökkel, továbbá "a viták ideje lejárt";

- semmi értelme ellenzéki polgármester-jelöltnek amúgy se, mert Orbán agyon fogja szívatni az ellenzéki városokat.

A parkolási korrupcióval kapcsolatban támadt még egy ihletett látomása, amikor arról kérdezik, hogy ellenfele szeretné a NAV-hoz beköttetni a parkolóautomatákat. "Nem is tudom, miért erőlteti ezt Karácsony. Talán mert Gyurcsány Ferenc vazallusa."

Tehát aki a szanaszét lopott parkolási kasszákat ellenőrizni szeretné, az gyurcsányizmust követ el. Becsületünk: Gyurcsány. Ilyen szépet Feriről legalább tíz éve nem mondott senki. Ez a végső lökés: szeretném, ha ez a végtelenül korrekt, ingyenöleléseket osztogató mackó vezetné tovább a városunkat.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Idén már nem kerül mozikba a Toxikoma

Idén már nem kerül mozikba a Toxikoma

138 kutyafajta játékosságát vizsgálják, hogy elcsípjék, hogyan zajlik fajon belül az evolúció

138 kutyafajta játékosságát vizsgálják, hogy elcsípjék, hogyan zajlik fajon belül az evolúció

Félszáz éve nincs velünk Jimi Hendrix

Félszáz éve nincs velünk Jimi Hendrix